Xing Heart Enterprise Partnership е professionalof компании кои развиваат различни спецификации за висок квалитет Прилагодено бирање за бирање. На технички персонал имаат долга историја на развивање на водечките компании за производи за овие индустрии, кое обезбедува сигурноста на готови производи производи. Ве молиме да бидат слободни да контактирате со нас за повеќе детали.

Прилагодено бирање за бирање

Опишете ги трагите од мене и од вас,и прикажете ги романтичните заплети и меморијалните денови во животот како наша ексклузивна приказна.Резбата на површината може да прикаже комеморативни или значајни обрасци и реченици на површината.Обезбедете го потребниот прилагоден текст и содржина,дизајнерот ќе помогне во наборење и корекција на комуникација,така што целата содржина изгледа поблиску до вашето срце и приказна. За обележување на површината и мерки на претпазливост [Површинско обележување]Едноставно и ниско-стил на клучЕфектот е малку конкавна трага на авионот,а бојата е фиксна беж(бојата на материјалот од панелот)и бојата не може да се избере. [Златна површина]деликатна и деликатна текстураМетална текстура,испакнати линии,една од боите(розово злато/сребро/црна)може да се прилагоди. ▲【Исклучителна шема на сонце】Избегнете ја позицијата на прозорецот за датум и логото на површината,други празни места не се во рамките на производството. ▲【Римска мода】Избегнувајте поставување на оригиналниот дизајн на површината на површината 12.3.6.9,и други празни места се во опсегот на производство. ▲【Едноставна класика】Поради материјалот,означувањето на површината не поддржува производство на површини во класичен стил. Поради спецификациите,структура и други фактори,само лична карта.часовници за часовници се достапни Времето на производство на обележувањето на површината по потврдата на нарачката е 10-15 дена Времето на нарачката за Jinzhi Surface е 30 дена по потврдата на нарачката Ако треба да направите шари,мора да наведете цртежи на линии Забрането е користење на заштитени обрасци Поддржете сопствени часовници:Мода Рим|Исклучителна шема на сонце
Xing Heart Enterprise Partnership
За да го пронајдете и купувате најдоброто Прилагодено бирање за бирање, треба да знаете за највисок квалитет на Прилагодено бирање за бирање производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
Surface customization
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Фотографиите се емотивна врска помеѓу луѓето,и тие се исто така убави спомени кои можат да го издржат миењето на времето.Овој момент го чуваме во вечната животна патека.Изберете ја фотографијата што ви се допаѓа најмногу и прилагодете ја на површината,не само за да се покаже среќниот момент,но и да предизвика емоции и спомени од тоа време. За обележување на површината и мерки на претпазливост [Површинско обележување]Едноставно и ниско-стил на клучЕфектот е малку конкавна трага на авионот,а бојата е фиксна беж(бојата на материјалот од панелот)и бојата не може да се избере. [Златна површина]деликатна и деликатна текстураМетална текстура,испакнати линии,една од боите(розово злато/сребро/црна)може да се прилагоди. ▲【Исклучителна шема на сонце】Избегнете ја позицијата на прозорецот за датум и логото на површината,и другите празни места се во рамките на производството. ▲【Мода римски стил】Избегнете ја положбата на оригиналниот дизајн на површината на површината 12.3.6.9,и другите празни места се во рамките на производството. ▲【Едноставен класичен стил】Поради материјалот,обележувањето на површината не поддржува изработка на површина во класичен стил. Поради спецификациите,структура и други фактори,достапно само на лична карта.часовници за часовници Времето на производство на обележување на површината е 10-15 дена по потврдата на нарачката Времето на нарачка на површината на zинжи е 30 дена по потврдувањето на нарачката Во цената е вклучена фотографија(во рок од 2 лица)цртеж на портретната линија. (Мачки/кучиња/кукли/мотоцикли...и другите сродни предмети исто така се сметаат како 1 лице,дополнителни лица треба да се купат одделно) Ако треба да направите други модели освен портрети,мора да дадете обрасци со црни линии на бела позадина Не дозволувајте употреба на заштитени обрасци Поддржете сопствени часовници:Мода Рим|Исклучителна шема на сонце
Xing Heart Enterprise Partnership
За да го пронајдете и купувате најдоброто Прилагодено бирање за бирање, треба да знаете за највисок квалитет на Прилагодено бирање за бирање производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
Customized portrait surface
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Исклучителен живот е да уживате во сопственото хоби и преференции,вкус на храна и дневни моменти,и поминете малку размислување за да ги снимите тие посебни моменти и чисти оригинални намери во животот,со што се зголемува чувството за ритуал во животот.Дизајнирајте го вашиот живот во вашето време,можете да се потсетите на овие моменти кога можете да се насмевнете.Површината на Jinинжи е висока-крајна текстура и здив,а деталите се извонредни и деликатни,што може да го изнесе темпераментот и вкусот на извонредниот живот. За метална текстура прилагодување на површината и мерки на претпазливост [Површинско обележување]Едноставно и ниско-стил на клучЕфектот е малку конкавна трага на авионот,а бојата е фиксна беж(бојата на материјалот од панелот)и бојата не може да се избере. [Златна површина]деликатна и деликатна текстураМетална текстура,испакнати линии,една од боите(розово злато/сребро/црна)може да се прилагоди. ▲【Исклучителна шема на сонце】Избегнете ја позицијата на прозорецот за датум и логото на површината,други празни места не се во рамките на производството. ▲【Римска мода】Избегнувајте поставување на оригиналниот дизајн на површината на површината 12.3.6.9,и други празни места се во опсегот на производство. ▲【Едноставна класика】Избегнувајте ја скалата и позицијата на логото,празниот простор на средина е опсегот што може да се направи. Поради спецификациите,структура и други фактори,само лична карта.часовници за часовници се достапни Времето на производство на обележувањето на површината по потврдата на нарачката е 10-15 дена Времето на нарачката за Jinzhi Surface е 30 дена по потврдата на нарачката Ако треба да направите шари,мора да наведете цртежи на линии Забрането е користење на заштитени обрасци Поддржете сопствени часовници:Мода Рим|Исклучителна шема на сонце|Едноставно и класично  
Xing Heart Enterprise Partnership
За да го пронајдете и купувате најдоброто Прилагодено бирање за бирање, треба да знаете за највисок квалитет на Прилагодено бирање за бирање производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
Metal texture surface customization
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Има илјада себеси во очите на илјада луѓе,и во моите очи ти си најсјајното постоење.Обичај-направени портрети се направени од злато на површината,со извонредни линии кои го покажуваат блескавиот шарм,додавајќи повеќе сјај на секој ден од вашето постоење. За прилагодување на површината и работи на кои им треба внимание [Површинско обележување]Едноставно и ниско-стил на клучЕфектот е малку конкавна трага на авионот,а бојата е фиксна беж(бојата на материјалот од панелот)и бојата не може да се избере. [Златна површина]деликатна и деликатна текстураМетална текстура,испакнати линии,една од боите(розово злато/сребро/црна)може да се прилагоди. ▲【Исклучителна шема на сонце】Избегнете ја позицијата на прозорецот за датум и логото на површината,и другите празни места се во рамките на производството. ▲【Мода римски стил】Избегнете ја положбата на оригиналниот дизајн на површината на површината 12.3.6.9,и другите празни места се во рамките на производството. ▲【Едноставен и класичен стил】Избегнувајте ја позицијата 1-12 скала и лого на површината,а празниот простор на средина е опсегот на правење. . Поради спецификациите,структура и други фактори,достапно само на лична карта.часовници за часовници Времето на производство на обележување на површината е 10-15 дена по потврдата на нарачката Времето на нарачка на површината на zинжи е 30 дена по потврдувањето на нарачката Во цената е вклучена фотографија(во рок од 2 лица)цртеж на портретната линија. (Мачки/кучиња/кукли/мотоцикли...и другите сродни предмети исто така се сметаат како 1 лице,дополнителни лица треба да се купат одделно) Ако треба да направите други модели освен портрети,мора да дадете обрасци со црни линии на бела позадина Не дозволувајте употреба на заштитени обрасци Поддржете сопствени часовници:Мода Рим|Исклучителна шема на сонце|Едноставно и класично
Xing Heart Enterprise Partnership
За да го пронајдете и купувате најдоброто Прилагодено бирање за бирање, треба да знаете за највисок квалитет на Прилагодено бирање за бирање производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
Customized portrait metallic surface
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Нашите

Прилагодено бирање за бирање

произведени со користење висок степен на фактор влезови во согласност со меѓународните стандарди за квалитет, исто така, достапни во различни спецификации да се грижиме за разновидниот потребите на нашите вредни клиенти и може да се прилагоди на нивните барања во рамките на пазарот стапка. Еден тим на квалитетот испитувачи прави сигурни дека само беспрекорна производи се испратени за просториите патрони. Искрено се надеваме да се воспостави долгогодишен и пријателски деловен однос со тебе.